Tarieven

Je levensstijl aanpassen doe je niet van vandaag op morgen, er zijn vaak een aantal consultaties nodig om een gezondere levensstijl aan te nemen.

INTAKE (+/- 1u20min.)
€ 60,00

Tijdens het eerste gesprek neem ik de tijd om te luisteren naar jouw huidige eet- en leefgewoonten, je verwachtingen, streefdoelen en motivatie. Ook worden er enkele metingen uitgevoerd (BMI, buikomtrek, indicatie vet- en spiermassa). Je ontvangt alvast tips en oefeningen. Samen bespreken we enkele actiepunten waarmee je aan de slag gaat.

TWEEDE GESPREK (+/- 30 min.)
€ 30,00

OPVOLGING (+/- 20 min.)
€ 25,00

Samen maken we jouw individueel stappenplan op. De weg naar een gezondere levensstijl gaat soms met vallen en opstaan, maar een regelmatige opvolging en ondersteuning maakt het gemakkelijker om weer door te gaan en te leren uit de momenten.

Ik blijf jou als diëtiste motiveren en ondersteunen. Samen zoeken we naar de beste manier om je gezonde levensstijl haalbaar te maken binnen je sociale leven, werkleven, enzovoort. We bedenken oplossingen voor specifieke valkuilen.

Volgende tarieven zijn gebaseerd op de richtlijnen die opgesteld zijn door de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD). Alle consultaties dienen contant betaald te worden.

TERUGBETALINGEN

De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming na een aantal consultaties.
Breng je terugbetalingsformulier (zie website mutualiteit of bij jouw kantoor) mee naar de consultatie en ik vul het voor jou in.

  • CM: 40 € éénmalig
  • OZ: 25 € per jaar
  • Vlaams Neutraal: 50 € per jaar
  • Liberale Mutualiteit: 60 € per jaar
  • De Voorzorg: 40 € per jaar